NAELA Health

Voedingscoach Amsterdam

Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

©2019 by NAELA Health

Masterclass Voedingscoaching voor bedrijven

Ben je geïnteresseerd aan een masterclass voedingsadvies om jouw collega’s een gezonde werksfeer te bieden en je bedrijf nog aantrekkelijker te maken voor werknemers? Of ben je zelf juist werknemer en wil je je werkgever ervan overtuigen dat beschikbarheid van gezond eten en informatie over voeding, beweging, rust en gezondheid bij een fijne werkplek hoort?

Neem dan contact met mij op, ik help je graag om een op maat gemaakte workshop voor jouw bedrijf op te gaan stellen.

 

Mogelijke thema’s die wij tijdens een masterclass kunnen bespreken zijn:

 

- Energie op werk – hoe houd je je energie en prestatie vermogen gedurende de werkdag zo hoog mogelijk? Je leert om je bloedsuikerspiegel in balans te houden door middel van voeding en de juiste dingen te eten om cravings of middags dipjes te voorkomen.

 

- Voeding en stres  - wij bespreken hoe je stres herkend en hoe je er mee om kunt gaan. Wij kijken o.a. ook naar voedingsmiddelen die stres bevorderend zijn voor je lichaam of juist helpen om optimaal te functioneren en te ontspannen.

 

- Jouw lichaam: een holistische aanpak – leer hoe alles met elkaar in verbinding staat. Wij kijken naar de darmen en hoe deze directe connectie staan met onze hersens, het immuunsysteem, onze hormonen, slaap en algehele gezondheid. Wij bespreken wat je kunt eten en drinken om je darmen goed te verzorgen.