Naela Health

Ik ben een energieke en gemotiveerde voedingscoach met een passie voor koken, mensen adviseren en lekker eten. Die passie en motivatie geef ik graag aan jou door. 

 

Het is mijn missie om mensen weer in contact met hun eigen lijf te brengen en gezond eten makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Tien jaar geleden ben ik van Duitsland naar Nederland verhuisd. Mocht je de sessies liever in het Duits of Engels willen doen kan dat ook. 

 

In 2017 heb ik de opleiding als Integrative Nutrition Coach afgerond bij het Institute for Integrative Nutrition in New York. Sindsdien ben ik werkzaam als voedingsdeskundige voor particulieren en bedrijven. In 2020 ben ik met de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut begonnen om me verder te verdiepen. Hiernaast geef ik ook cursussen voor jonge moeders en hun baby’s met advies, recepten en handige tips. 

Ondanks dat ik een deskundige ben op het gebied van gezonde voeding, ben ik er van overtuigd dat je niet alleen door goed eten gezond wordt, maar dit samenhangt met je mind, body en soul. Het advies zal daarom ook verder gaan dan alleen over eten. 

Door een positieve benadering wil ik jou helpen om van een gezonde lifestyle en eten te houden in plaats de focus te leggen op jezelf dingen te moeten ontzeggen. 

Naela Health

Voedingscoach Amsterdam

Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

©2019 by Naela Health