NAELA Health

Voedingscoach Amsterdam

Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

©2019 by NAELA Health

3 maanden fit & energiek programma 

Dit programma is perfect voor jou als je al redelijk bewust bezig bent met je voeding en gezondheid en op zoek bent  naar op maat gemaakt advies wat gehel afgestemd is op jouw lichaam en doelen.

 

Als je je eetpatroon en lifestyle graag wilt veranderen maar de juiste tips en begeleiding nodig hebt ben ik er graag voor jou als motivatie, inspiratie bron en vooral ook stok achter de deur!

Tijdens dit traject van 3 maanden en 6 afspraken in totaal gaan wij aan de slag met de thema's die voor jou bealngrijk zijn. Hierbij kun je denken aan:

- fit & energiek voelen

- cravings tegen werken

- een paar laatste kilo's kwijt raken

- een aantal kilo's aankomen 

- vegetarisch of veganistisch eten

- meal prepping en planning voor een gezond eetpatroon

- voeding voor zwangere vrouwen of mama's

 

Hoe ziet het 3 maanden fit & energiek programma er uit? 

- Intakegesprek & eerste consult van 75minuten:

Wij analyseren jouw situatie en stellen realistische doelen op. Tijdens deze eerste sessie zal ik je ook al kort advies geven en een antal tips & tricks meegeven. 

- 5 vervolggesprekken van telkens 45 minuten: 

Elke 14 dagen spreken wij af om jouw progressie te bespreken, nieuwe informatie te delen, hebben wij het over een aantal verschillende thema's en geef ik je huiswerk mee. 

- maandelijkse weegmomenten: om duidelijke successen te boeken en je echt een stok achter de deur te bieden zal er maandelijks een weegmoment plaats vinden

- wekelijks contact via  whatsapp of e-mail:

Mocht je tussendoor vragen hebben of dingen met mij willen delen kan dat altijd, zo houden wij er continuiteit in jouw programma en blijf jij steeds bezig met het bereiken van jouw doelen. 

Kosten

€350,-

Interesse? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.

Contact