NAELA Health

Voedingscoach Amsterdam

Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

©2019 by NAELA Health

Voedingscoaching op een positieve manier

Creeër samen met mij een gezonde en liefdevolle relatie met eten! 

Tijdens het coaching traject ligt de focus op een positive benadering van gezondheid en eten. Mijn doel is om je te helpen om een gezonde en liefdevolle relatie met eten op te bouwen en je te helpen begrijpen dat eten een onwijs grote invloed op onze gezondheid heeft - van mentale tot fysieke klachten - alles staat met elkaar in verbinding!

Met de juiste informatie over voeding wil ik mensen helpen om betere keuzes te maken voor hun eigen gezondheid. Ik wil je helpen begrijpen dat diëten niet werkt, maar dat gezond eten een lifestyle is. Wij hebben alle informatie over wat onze lichaam nodig heeft in ons. We moeten alleen de signalen van ons lichaam beter leren zien en horen.  

Wat kun je verwachten tijdens een voedingscoaching sessie bij mij? 

Een sessie duurt gemiddeld 45 minuten. Ik neem de tijd voor je om je veel vragen te stellen, jouw wens of problem helder te hebben en je goed te kunnen begeleiden. 

Tijdens de sessies gaan we samen jouw situatie analyseren, doelen stellen en gedurende het proces regelmatig met elkaar afspreken, zo werkt NAELA Health als jouw stok achter de deur. Gedurende het traject zal je een eetdagboek voeren, krijg jij huiswerk en ontvang je naast informatie over eten en voedingswaarde ook inspirerende en op maat gemaakte recepten, een persoonlike planning en praktische tips special voor jou. 

Onder de twee weken spreken wij weer af om je status te bespreken, het voedingsschema te herzien en de motivatie er goed in te houden.

Elk mens is anders en heeft andere benodigdheden, daarom is de benadering altijd uniek en op maat op jouw situatie afgestemd. Wij zullen gedurende het proces veel met elkaar in contact staan, om de transitie naar een gezonder leven makkelijker en beter omzetbaar te maken.

Gezond eten hoort niet ingewikkeld te zijn. Met eenvoudige tips, inspirerende recepten en positieve kijk op voeding ga ik je ondersteunen bij het bereiken van je optimale gezondheid en welbevinden.

Wat voedingsadvies voor jou op kan lossen:

 

Heb je vaak last van een opgeblazen buik,

constipatie en krampen na het eten?

 

Dit hoort zeker niet bij een gezond lichaam en kan vaak

verholpen worden.

- Heb je regelmatig last van een middags-dipje en onwijze

zin in iets zoets / zoutigs? Samen kunnen wij een eetplan

voor je opstellen waarbij je hier geen last meer van zult

hebben. 

- Heb je het vermoeden dat je gebrek aan energie, slaap

en wisselvallig humeur evtl. te maken hebben met je voedingspatroon? Ik help je graag om de connecties te herkennen en geef je tips over wat je kunt eten voor meer energie.

- Wil je de eeuwige paar laatste kilo's afvallen en wil het maar niet lukken? Ik ben jouw stok achter de deur!

- Wil je juist op een gezonde manier aankomen? Ik help je graag.

 

- Heb je onrustige darmen en wil je je darmflora graag gezond ondersteunen en tot rust brengen? Samen gaan wij een plan van aanpak maken voor jouw situatie. 

- Ben je zwanger of net bevallen? Door het geven van een babycursus en het schrijven van een boek voor zwangere vrouwen ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap. 

NaelaHealth__80.jpg
NaelaHealth__30.jpg