Voedingscoaching op een

positieve manier

Creeër samen met mij een gezonde en liefdevolle

relatie met eten! 

Tijdens het coachingstraject leggen we de focus op een positieve benadering van gezondheid en eten. Ik wil je helpen een gezonde en liefdevolle relatie met eten op te bouwen en je te helpen begrijpen dat eten een onwes grote invloed heeft op onze gezondheid. Van mentale tot fysieke klachten, alles staat in verbinding met elkaar. 

 

Betere keuzes maak je pas als je over de juiste informatie beschikt. Ik wil je leren begrijpen dat diëten niet werkt, maar dat gezond eten een lifestyle is. We hebben alle informatie over wat ons lichaam nodig heeft, we moeten alleen de signalen leren herkennen. 

NaelaHealth__30.jpg
NaelaHealth__80.jpg

Deluxe Programma

gezond afvallen en slank blijven 

NaelaHealth__154.jpg

Wat kan je verwachten tijdens een sessie? 

Een gemiddelde sessie duurt 60 minuten. Bereid je voor op een heleboel vragen. Ik wil je wensen weten en je mogelijke problemen helder krijgen om je goed te kunnen begeleiden. 

 

We zullen samen jouw situatie analyseren, doelen stellen en gedurende het hele proces zullen we regelmatig met elkaar afspreken. Zo ben ik jouw stok achter de deur. 

 

Je krijgt van mij een eetdagboek, huiswerk, toegang tot je eigen online omgeving en daarnaast veel informatie over eten en voedingswaarde maar ook inspirerende recepten, een persoonlijke planning en praktische tips. Om de twee weken spreken we af om je status te bespreken, het voedingsschema te herzien en de motivatie er goed in te houden.

 

Elk mens is anders, met andere behoeften. Daarom is de benadering altijd uniek en op jouw persoonlijke situatie afgestemd. We zullen veel contact hebben, om de transitie naar een gezonder leven makkelijker te maken. 

Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met eenvoudige tips, inspirerende recepten en een positieve kijk op voeding zal ik je ondersteunen bij het bereiken van je optimale gezondheid.

Wat voedingsadvies voor jou kan betekenen: 

 • Een opgeblazen buik, constipatie en krampen na het eten horen niet bij een gezond lichaam. Samen kijken we naar jouw leefpatroon en hoe we dit kunnen verhelpen.

 • Regelmatig last van een middagdip of onweze zin in iets zoets of hartigs kan liggen aan een gemis aan bepaalde voedingsstoffen. Samen stellen we een eetplan op waarbij je hier geen last meer van zal hebben.

 • Heb je een vermoeden dat jouw gebrek aan energie, slaap en wisselvallig humeur misschien te maken heeft met je voedingspatroon? Graag help ik je om de connecties te herkennen en geef ik je tips over wat je kan eten voor meer energie.
   

 • Kan je die eeuwige laatste kilo’s maar niet kwetraken of wil je op een gezonde manier aankomen? Ik ben jouw stok achter de deur.
   

 • Heb je onrustige darmen en wil je jouw darmflora graag gezond ondersteunen en tot rust brengen? Samen maken we een plan van aanpak voor jouw situatie.
   

 • Zwanger of net bevallen? Door het geven van een babycursus en het schrijven van een boek voor zwangere vrouwen, ben ik gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies tijdens en na de zwangerschap.

Naela Health

Voedingscoach Amsterdam

Neem contact met mij op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

©2019 by Naela Health